ls je goed wilt leren rijden is rijschool Benson zeker aan te raden. Op advies ben ik bij Benson terecht gekomen en heb daar mijn rijbewijs behaald. Ik heb er goede ervaringen en ben tevreden.
Kars

In één keer geslaagd. Het is echt een top rijschool. Zeker aan te raden. Leert snel en goed
Jeremy

Een goede rijschool met duidelijke uitleg en informatie. Rij instructeurs weten waar ze het over hebben en je voelt je op je gemak bij hun.
Shayron

Na heel wat rijscholen te hebben gehad, niet meer te willen rijden en drie keer me theorie opnieuw hebben moeten halen aangezien deze was verlopen, toch weer besloten opnieuw te gaan rijden. Want me rijbewijs halen dat wilde ik wel heel graag. Wat ben ik blij dat ik naar rijschool Benson ben gegaan. Hij had een goed slagingspercentage en goede recensies ! En dit is geheel terecht. Ik vond rijden helemaal niet meer leuk en eigenlijk best eng maar bij Mike was ik zo op me gemak waardoor ik steeds een beetje beter werd en het rijden zelfs weer leuk begon te vinden. Niet alleen stelde hij me op me gemak maar hij is oprecht een goede leraar. Dankjewel voor alles Mike het ga je goed ❤️
Esmee

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Benson met dank aan Mike! Hele fijne lessen en duidelijke uitleg, ik voelde me erg op mn gemak tijdens de les.
Nog bedankt voor alle moeite Mike! 🙂
Sophie

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Benson, ik had les gehad van Mike en van Dennis! Het is gezellig en de sfeer in de auto is fijn, ook wordt er goed met je mee gedacht! Ik merkte dat de kwaliteit van de rijlessen zo veel beter was dan bij mijn vorige rijschool, er wordt op een duidelijke en fijne manier uitgelegd, ze zien ook goed waar verbetering nodig is en wat daaraan nog gedaan moet worden. Mike en Dennis ontzettend bedankt!😊
Lisa

Rijschool Benson is zeker zeker een aanrader! De lessen zijn professioneel en ook erg gezellig 🙂 En ik heb door hem m’n rijbewijs in 1 x heb gehaald!
Bo

Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen dankzij Mike!
De lessen zijn zeer leerzaam en duidelijk, hij geeft super handige tips en is zeer geduldig. Hij is eerlijk over wat je nodig hebt en helpt je met alles totdat je er zelf klaar voor bent om af te rijden.
Rijschool Benson is zeker een aanrader en de beste van Lelystad!
Melanie

Ik heb mijn rijbewijs bij Benson gehaald nadat ik ben overgestapt van een andere rijschool. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en Mike is heel professioneel en legt alles goed uit. In de auto was het ook echt super gezellig en elke keer hele leuke gesprekken, dat ging natuurlijk niet van de kwaliteit van de lessen af :). Ik ben super tevreden en ga mijn broertje ook zeker bij ben laten rijden
Kim

Hele leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool benson! zeker een aanrader
Ella