Altijd gezellig met Mike stemt goed op je af kan met hem lachen kijk niet verder meld je aan bij rijschool benson!!😜😁 ik ben in één keer geslaagd 🎉🎊

Mike

Ik ben vorige week in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen bij Mike. Altijd met plezier gereden en hij stelde mij altijd op mijn gemak!

Robin

Beste rijschool van lelystad en omstreken, zeker voor iedereen een aanrader. Wie weet wordt je na mij wel zijn beste leerling ooit!!

Kélian

Hele fijne en gezellige lessen bij Mike gehad. Hij helpt echt om je zelfvertrouwen tijdens het rijden de krijgen. Sfeer is fijn wat ook zorgt voor een relaxte leeromgeving. Heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en kon echt niet vragen om een betere rijinstructeur. Super aanrader!!

Naline

Je rijbewijs halen is echt een journey 🫣. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mijn rijbewijs door Rijschool Benson heb gehaald. Ik ben van een andere rijschool gekomen bij Benson en merkte direct het verschil. Een auto laten bewegen is 1 ding maar praktijk examen ready zijn is heel wat anders. Ik ben niet alleen goed voorbereid op het examen maar heb ook echt goed leren rijden. Ook ik ben in 1 keer geslaagd mede door de goeie voorbereiding en tijd en aandacht die er in mij is gestopt als leerling.🤍

Tamia

In 1x geslaagd door Mike’s goede begeleiding.

Jaimito

YESS, in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets en mijn praktijkexamen!! Door de goede tips en trucs van Mike heb ik het kunnen halen. Hij stelt je goed gerust, maar zegt ook wat je beter kan doen. Als je tijdens gezellige lessen veel wil leren, is rijschool Benson een grote aanrader!!
Eline

Een super rijschool! In één keer mijn tussentijdse toets en examen gehaald met behulp van Mike. Naast het zorgen voor de gezellige lessen heeft Mike een professionele houding en let hij goed op de dingen die goed en minder goed gaan, zodat daar aan gewerkt kan worden tijdens de lessen. Als je nog zoekt naar een rijschool in Lelystad is Rijschool Benson zeker een aanrader!

Mila

Bij deze autorijschool heb ik mijn rijbewijs bemachtigd. Zonder Mike zijn instructies en begeleiding had ik niet mijn rijbewijs gehaald. Mike geeft prettig les en is een flexibele instructeur. Ook geeft hij duidelijke uitleg en is het een makkelijke prater tijdens het rijden. Als je je rijbewijs wilt halen moet je bij Mike zijn!

Merlijn

Ik heb in 1 keer me rijbewijs gehaald! Top rijschool en top instructeur. De rijlessen waren leerzaam maar ook gezellig. Echt een aanrader!

Demi