Kars

ls je goed wilt leren rijden is rijschool Benson zeker aan te raden. Op advies ben ik bij Benson terecht gekomen en heb daar mijn rijbewijs behaald. Ik heb er goede ervaringen en ben tevreden.
Jeremy

In één keer geslaagd. Het is echt een top rijschool. Zeker aan te raden. Leert snel en goed
Shayron

Een goede rijschool met duidelijke uitleg en informatie. Rij instructeurs weten waar ze het over hebben en je voelt je op je gemak bij hun.
Esmee

Na heel wat rijscholen te hebben gehad, niet meer te willen rijden en drie keer me theorie opnieuw hebben moeten halen aangezien deze was verlopen, toch weer besloten opnieuw te gaan rijden. Want me rijbewijs halen dat wilde ik wel heel graag. Wat ben ik blij dat ik naar rijschool Benson ben gegaan. Hij had een goed slagingspercentage en goede recensies ! En dit is geheel terecht. Ik vond rijden helemaal niet meer leuk en eigenlijk best eng maar bij Mike was ik zo op me gemak waardoor ik steeds een beetje beter werd en het rijden zelfs weer leuk begon te vinden. Niet alleen stelde hij me op me gemak maar hij is oprecht een goede leraar. Dankjewel voor alles Mike het ga je goed ❤️
Sophie

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Benson met dank aan Mike! Hele fijne lessen en duidelijke uitleg, ik voelde me erg op mn gemak tijdens de les.
Nog bedankt voor alle moeite Mike! 🙂
Lisa

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Benson, ik had les gehad van Mike en van Dennis! Het is gezellig en de sfeer in de auto is fijn, ook wordt er goed met je mee gedacht! Ik merkte dat de kwaliteit van de rijlessen zo veel beter was dan bij mijn vorige rijschool, er wordt op een duidelijke en fijne manier uitgelegd, ze zien ook goed waar verbetering nodig is en wat daaraan nog gedaan moet worden. Mike en Dennis ontzettend bedankt!😊
Bo

Rijschool Benson is zeker zeker een aanrader! De lessen zijn professioneel en ook erg gezellig 🙂 En ik heb door hem m’n rijbewijs in 1 x heb gehaald!
Melanie

Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen dankzij Mike!
De lessen zijn zeer leerzaam en duidelijk, hij geeft super handige tips en is zeer geduldig. Hij is eerlijk over wat je nodig hebt en helpt je met alles totdat je er zelf klaar voor bent om af te rijden.
Rijschool Benson is zeker een aanrader en de beste van Lelystad!
Kim

Ik heb mijn rijbewijs bij Benson gehaald nadat ik ben overgestapt van een andere rijschool. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en Mike is heel professioneel en legt alles goed uit. In de auto was het ook echt super gezellig en elke keer hele leuke gesprekken, dat ging natuurlijk niet van de kwaliteit van de lessen af :). Ik ben super tevreden en ga mijn broertje ook zeker bij ben laten rijden
Ella

Hele leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool benson! zeker een aanrader
Britney

Beste rijschool van Lelystad!
In één keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Lessen bij Mike zijn erg leerzaam en ook nog is gezellig. Ik raad iedereen deze rijschool aan!! Hij heeft enorm veel geduld ook met mensen die wat minder snel leren.
Ensio

Erg goede lessen
Tim

In 1 keer geslaagt en maar 5 maanden hoefen lessen ook waren de lessen waren erg gezellig.
Jamie

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool! Ik ben overgestapt van de rijschool van buren naar rijschool Benson. Had ik dat maar eerder gedaan. Mike is de leukste en beste rij Instructeur die er is. Hij is een hele aardige spontane man en heel erg goed is zijn vak. Bedankt voor alles Mike! Ik ga genieten van mijn rijbewijs!
Levi

Top rijschool hele leuke rijinstructeur
En hele goeie auto
Carmen

In een keer geslaagd, met dank aan Mike!🥳 De rijlessen zijn erg leerzaam, daarnaast ook nog gezellig! Dus als je nog veel moet leren en je rijbewijs wilt halen, ga dan zeker naar rijschool benson!👍🫶🚙
Victor

Geslaagd! Begin dit jaar ben ik overgestapt naar Rijschool Benson en in een recordtijd heeft Mike ervoor gezorgd dat de klus geklaard werd. De lessen van Mike vond ik super goed. Mike geeft lekker actief les & duidelijk feedback. Hij leert je echt autorijden op Champions League niveau!
Als jij je rijbewijs wilt halen, moet je bij Rijschool Benson zijn!!!
Veerle

Top rijschool! De lessen zijn gezellig en super leerzaam. Mike is een geduldige instructeur, bij wie je relaxt in de auto zit. Ik zou rijschool Benson zeker aanraden!!
Mette

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb super gezellige, maar ook leerzame lessen gehad bij Mike. Echt een aanrader!
Chee

Echt een geweldige rij instructeur
Geeft goeie tips en helpt je er echt goed doorheen
Thanks Mike
Aniek

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, echt een aanrader!😄
Ricardo

Mijn ervaringen met Mike/ rijschool Benson waren uitstekend! er wordt enorm goed rekening gehouden met jou eigen situatie en omstandigheden waardoor de lessen op perfecte momenten worden ingepland. Tijdens het rijden krijg je heel duidelijk maar op een relaxte manier de uitleg en feedback. Echt een aanrader!
Femke

Het waren hele gezellige en leerzame rijlessen. Hele fijne tips en altijd zorgde hij voor nieuwe uitdagingen. Ik ben in een keer geslaagd!!
Amber

Na het eerst niet te hebben gehaald bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Rijschool Benson en dit was echt de juiste beslissing! Mike is een super rijinstructeur! Hij is heel geduldig en neemt echt de tijd om je dingen uit te leggen. Daarnaast is hij altijd punctueel en komt hij zijn afspraken na. Dankzij de leerzame rijlessen van Mike heb ik uiteindelijk mijn rijexamen kunnen halen. Rijschool Benson is dan ook zeker een aanrader!
Daniël

Een hele goede rijschool die zijn best doet om jou te laten slagen zeker een om aan te raden
Marah

Zowel voor tussentijdse als examen in één keer geslaagd dankzij Mike! Hele fijne instructeur, hij weet precies op welke manier hij moet begeleiden om over struikelblokken heen te leren komen! Zeker weten aan te raden!!!
Djana

Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk. Dankzij Mike heb ik binnen 4 maanden vol overtuiging mijn rijbewijs kunnen halen. Ik begon ontzettend onzeker met een hele boel faalangst maar Mike heeft ervoor gezorgd dat dit uiteindelijk helemaal niet meer nodig was. Het was altijd super gezellig in de auto en Mike zijn aanpak vind ik ontzettend fijn, niet alleen is hij altijd rustig en eerlijk maar ook super gezellig. Absoluut een aanrader!!
Lisette

Ook ik ben in één keer geslaagd bij rijschool Benson!
Ik vond autorijden in het begin heel spannend, maar in de auto van Mike hangt er altijd een prettige sfeer, waardoor die spanning binnen no-time van mijn schouders viel. Er is in de les veel aandacht voor verbeterpunten, maar ook voor dingen die al goed gaan. Uiteindelijk kan je op deze manier echt het beste uit jezelf halen. Zeker een aanrader!
Mike

Altijd gezellig met Mike stemt goed op je af kan met hem lachen kijk niet verder meld je aan bij rijschool benson!!😜😁 ik ben in één keer geslaagd 🎉🎊

Robin

Ik ben vorige week in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen bij Mike. Altijd met plezier gereden en hij stelde mij altijd op mijn gemak!

Kélian

Beste rijschool van lelystad en omstreken, zeker voor iedereen een aanrader. Wie weet wordt je na mij wel zijn beste leerling ooit!!

Naline

Hele fijne en gezellige lessen bij Mike gehad. Hij helpt echt om je zelfvertrouwen tijdens het rijden de krijgen. Sfeer is fijn wat ook zorgt voor een relaxte leeromgeving. Heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en kon echt niet vragen om een betere rijinstructeur. Super aanrader!!

Tamia

Je rijbewijs halen is echt een journey 🫣. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mijn rijbewijs door Rijschool Benson heb gehaald. Ik ben van een andere rijschool gekomen bij Benson en merkte direct het verschil. Een auto laten bewegen is 1 ding maar praktijk examen ready zijn is heel wat anders. Ik ben niet alleen goed voorbereid op het examen maar heb ook echt goed leren rijden. Ook ik ben in 1 keer geslaagd mede door de goeie voorbereiding en tijd en aandacht die er in mij is gestopt als leerling.🤍

Jaimito

In 1x geslaagd door Mike’s goede begeleiding.

Eline

YESS, in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets en mijn praktijkexamen!! Door de goede tips en trucs van Mike heb ik het kunnen halen. Hij stelt je goed gerust, maar zegt ook wat je beter kan doen. Als je tijdens gezellige lessen veel wil leren, is rijschool Benson een grote aanrader!!
Mila

Een super rijschool! In één keer mijn tussentijdse toets en examen gehaald met behulp van Mike. Naast het zorgen voor de gezellige lessen heeft Mike een professionele houding en let hij goed op de dingen die goed en minder goed gaan, zodat daar aan gewerkt kan worden tijdens de lessen. Als je nog zoekt naar een rijschool in Lelystad is Rijschool Benson zeker een aanrader!

Merlijn

Bij deze autorijschool heb ik mijn rijbewijs bemachtigd. Zonder Mike zijn instructies en begeleiding had ik niet mijn rijbewijs gehaald. Mike geeft prettig les en is een flexibele instructeur. Ook geeft hij duidelijke uitleg en is het een makkelijke prater tijdens het rijden. Als je je rijbewijs wilt halen moet je bij Mike zijn!

Demi

Ik heb in 1 keer me rijbewijs gehaald! Top rijschool en top instructeur. De rijlessen waren leerzaam maar ook gezellig. Echt een aanrader!

Jayden

Top rijschool, heb snel me rijbewijs kunnen halen het waren goede professionele rijlessen. Deze rijschool is zeker een aanrader ben blij dat ik voor deze heb gekozen.

Melissa

Ik vond het heeeeel spannend om te beginnen met rijles, maar door Mike kwam ik over mijn angst heen en vind ik het rijden zelfs leuk nu. (Niet doorvertellen 🤫) Hij legt goed uit met heldere voorbeelden en is streng maar rechtvaardig. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om bij Mike m’n rijlessen te volgen, zou het iedereen aanraden. Helemaal als je het spannend/eng vind om te gaan rijden!

Caitlin

Rijschool Benson is echt een aanrader! Auto rijden was voor mij zeker niet makkelijk, maar ook ik ben in 1 keer geslaagd met behulp van Mike! Ik heb de lessen altijd als leuk en leerzaam ervaren en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld met Mike.
Een echte aanrader dus!

Quinten

Hele leuke rijlessen gehad, buiten aanwijzingen en leermomenten, hele gezellige gesprekken gehad. Vond het eigenlijk jammer, toen ik geslaagd was, mis de rijlessen wel. Topinstructeur!

Lara

Rijbewijs in één keer gehaald.
De rijlessen waren altijd gezellig en tegelijkertijd houdt mike het heel professioneel. Het is ook fijn dat alles heel persoonlijk is waardoor je weet dat alles voor jouw beste belang is.
Goeie leerzame lessen gekregen waardoor ik in 1 keer zonder gedoe mijn rijbewijs kon halen. Ik zou Rijschool Benson aan iedereen aanraden

Sander

Goeie rijschool, erg fijne instructeur (Mike).

Ik heb gemerkt dat hij echt de tijd voor mij nam en dat ik alles snel onder de knie had. Ook toen ik niet meer wist hoe ik verder moest met mijn theorie bleef hij me motiveren om door te gaan. Nadat ik het had gehaald ging alles in een sneltrein. Ik heb mijn tussentijdse toets en mijn Examen in 1 keer kunnen halen door de goede lessen en instructies.

Het is zeker een aanrader.

Dylano

Toffe rijschool, goede instructeur. Heeft mij zelf verzekerd gemaakt en in 1x geslaagd.
Bedankt Mike!

Kaylee

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Na veel angst en onzekerheid achter het stuur heeft Mike er voor gezorgd dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader!!

Senna

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Na veel angst en onzekerheid achter het stuur heeft Mike er voor gezorgd dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader!!

Felicia

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Na veel angst en onzekerheid achter het stuur heeft Mike er voor gezorgd dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad. Echt een aanrader!!

Chantal

Rijschool Benson zeker een aanrader!! Mike is super aardig, gezellig, maar ook kritisch waar nodig. Elke week met veel plezier met hem in de auto gezeten en we hebben er samen voor gezorgd dat ik vandaag ben geslaagd!! Kan nu met zelfvertrouwen de weg op… thanks to Mike 🙂

Jada

In één keer geslaagd, dankzij de leuke en leerzame rijlessen van Mike. Al vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en werd ik goed voorbereid op mijn tussentijdse toets en praktijkexamen. Rijschool Benson is zeker een aanrader!

Sergen

Nog geen rijschool? kies voor Benson beste rijschool!

Jún

Deze week heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald!

De rijlessen bij Mike (rijinstructeur) heb ik altijd als gezellig en leuk ervaren. De sfeer in de lesauto vond ik daarmee heel fijn, Mede hierdoor stapte ik wekelijks met veel plezier de lesauto in.

Naast dat Mike de rijlessen gezellig houdt, toont hij ook professionaliteit. Hij geeft duidelijk uitleg en benoemd naast verbeterpunten ook continu dingen die goed gaan.

Zoek je nog een rijschool?

Zal je wat tijd besparen, want Rijschool Benson is zeker een aanrader!

Serrien

Mike is een hele goede rij-instructeur, na een lange stop en wissel heb ik dankzij zijn fijne manier van uitleggen en begeleiden toch mijn rijbewijs gehaald!

Tatum

Geslaagd in één keer! Bij deze rijschool zeker geen uitzondering. Je komt bij iemand in de auto die precies weet wat nodig is om jouw roze-papiertje te halen. Heel erg bedankt voor alles, het was een hele toffe tijd.

Pim

Een echte aanrader om bij te gaan lessen. Mijn examen in 1x gehaald door de goede uitleg tijdens de lessen!

Ivano

Door rij instructeur Mike heb ik mijn rijbewijs gehaald. Elke les was gezellig, heel leerzaam en comfortabel! Hij stoomt je klaar voor je examen op de juiste manier dat je relaxed en vol zelfvertrouwen je examen in gaat. Mike, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

Jesse

Rijschool Benson is echt een aanrader. Mike legt goed uit en geeft zijn volle aandacht. Laatst afgereden en geslaagd!

Mouna

Vandaag dankzij rijschool Benson in één keer mijn rijbewijs gehaald. Mike is een hele goede instructeur die erg geduldig is en altijd zijn afspraken nakomt. Ik heb de lessen altijd erg fijn ervaren en me altijd op mijn gemak gevoeld. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!

Trevor

rijschool Benson is een erg goede rijschool die het juiste tempo aanpakt en je niet zomaar extra lessen erbij plakt heb hem zelf binnen 5 maanden gehaald en Mike is een betrouwbare instructeur

Daimy

Ik heb een hele fijne periode gehad bij rijschool Benson. De Rijinstructeur is super eerlijk over wat je nodig hebt en wanneer je er klaar voor ben om af te rijden. Ik heb veel geleerd in een korte periode en ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ook is rijschool Benson heel flexibel. Rijlessen waren goed te combineren met werk en studie. Zeker een aanrader!!!

Nigel

In 1x geslaagd dankzij de goeie lessen die mike mij gegeven heeft legt goed uit geeft goeie tips en tops om jezelf alleen maar vooruit te helpen zeker een goede aanrader.

Nayota

Vandaag in 1 keer me rijbewijs gehaald! Hele fijne instructeur, gezellig en duidelijke feedback. Rijschool Benson is echt een aanrader!

Sarah

Rijschool Benson is een top rijsschool! Mike heeft mij geholpen om van mijn onzekerheid af te komen tijdens het rijden. De lessen zijn gezellig maar ook erg professioneel. Mike is een eerlijk persoon en verteld altijd wat je goed doet maar ook wat er beter kan. Ik heb een super ervaring bij deze rijsschool, zeker een aanrader!

Kaylee

Super bedankt voor de lessen!

In 1 keer geslaagd

Niké

Dankzij Mike ben ik in ÉÉN KEER GESLAAGD! Ik kan Mike niet genoeg bedanken voor de gezellige en leerzame tijd. Mike heeft mij geholpen met zelf vertrouwen opbouwen achter het stuur. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Mike in de les auto, dat vind ik persoonlijk erg belangrijk voor de sfeer, maar vooral voor je zelfvertrouwen.

Zoek jij een rijsinstructeur die geduldig, gezellig en aardig is, maar ook kritisch waar nodig? Dan ben je bij Mike aan het juiste adres. Aarzel niet en vraag een proefles aan!

Nogmaals bedankt Mike

Angelo

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt een aanrader

Wietse

Mike is een fantastische instructeur. In één keer geslaagd met dank aan zijn begeleiding de afgelopen maanden. Absoluut een aanrader!

Dave

Echt super!, proefles gehad, meteen goed gevoel, met 25 les uur mn rijbewijs gehaald! goeie uitleg, altijd rustig en maakt een leuk praatje met je en altijd gezellig als je de auto in stapt, mike echt top werk doe je, onwijs bedankt maat

Nynke

Hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Benson. Heel erg bedankt!

Laura

Ik heb mijn rijlessen als super fijn ervaren!
Echt super goeie en fijne begeleiding gehad en goeie tips.
En genoeg zelfvertrouwen opgebouwd om veilig zelf de weg op te kunnen!
Zou iedereen aanraden om op deze manier te leren auto rijden!

Selina

Een aanrader voor iedereen die op een goeie, fijne en gezellige manier zijn/haar rijbewijs wil halen. Stelt je gerust, legt duidelijk uit en altijd gezellige ritjes! Super tevreden met mijn ervaring bij Mike!

 

Chimé

Wat een super rijschool! In het begin met lessen was ik erg onzeker, maar Mike heeft mij er goed doorheen geholpen. Daardoor heb ik met zelfvertrouwen het examen kunnen doen en uiteindelijk in 1x geslaagd. Mike is altijd eerlijk ook in wat beter kan en waar je op moet letten. Ik heb een fijne ervaring gehad en ook veel gezelligheid in de auto. Als je een rijschool zoekt, twijfel dan niet langer want rijschool Benson is echt een aanrader.

 

Jimmy

Rijbewijs in een keer behaald, super bedankt Mike! Vanaf de eerste les gelijk om mijn gemak. Ook snelle theorie en praktijk examen geregeld, doet altijd zijn uiterste best om het voor je geregeld te krijgen. Top ervaring

 

Lasse

Rijschool Benson is voor iedereen een aanrader! Mike is een topper en ben door hem in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Zijn lessen zijn duidelijk en professioneel maar ook altijd erg gezellig.
Top rijschool!!

 

Matthew

Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen in de omgeving Flevoland.

 

Jonathan

Vriendelijke en professionele rijinstructeur, met ervaring en goede uitleg.
Voor beginnende en ervaren studenten.
Een van de beste zelfstandige rijscholen in LELYSTAD met gratis proefles!

 

Noah

Ik heb snel en veel geleerd bij Mike, hij is eerlijk in wat er beter moet en heeft veel geduld tijdens het leerproces. Hij wist me al snel zelfverzekerd te laten voelen achter het stuur en zorgde ervoor dat het ook gezellige ritjes waren. Ik ben in 1x geslaagd en heb er een fijne ervaring aan overgehouden. Een uitstekende rijschool en een echte aanrader !

 

Marit

In één keer GESLAAGD voor mijn rijbewijs!!! Top rijschool, Mike geeft duidelijke uitleg en is heel relaxt. Hij geeft je de tips en tops die je nodig hebt om op examen niveau te komen. Zeker een aanrader!

 

Sonny

Bij rijschool Benson ben ik in 1 keer geslaagd! Mike (de rij instructeur) is een super chille gozer en hij legt alles rustig en duidelijk uit. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, een echte aanrader!

 

Jetske

Rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij Mike! Gezellige en erg leerzame lessen!

 

Nick

Vorige week mijn rijbewijs in een keer gehaald!
Heb de rijlessen altijd leuk en gezellig gevonden en zijn ook zeker aan te raden. Mike probeert je boven het rijexamen niveau te laten komen. Waardoor de spanning voor mij bij het examen totaal niet aanwezig was. Een aanrader!

 

Renée

Super rijschool!

Heeft mij geholpen om van mijn rij angst af te helpen en hierdoor mijn tussentijdse toets en praktijk examen in 1 keer behaald.

Gezellige en behulpzame lessen.

 

Eren

Top Rijschool! Me rijbewijs onzettend snel gehaald en bij elke rijles krijg je erg goeie feedback en zie je jezelf vooruitgaan.Haal allemaal jullie rijbewijs bij rijschool Benson een betere rijschool bestaat er niet!! 🙂

 

Abigail

Mike is een super goede rijinstructeur. Professioneel en gezellig. Houdt je goed op de hoogte en geeft duidelijke uitleg tijdens de lessen.
In een keer mijn examen gehaald, dankjewel Mike!

 

Frederik

Beste rijschool uit lelystad super leuke lessen gehad zeker een aanrader!!!

Tobiasz

Dankzij Mike ben ik in één keer geslaagd

Mike is niet alleen een hele goede leraar, maar het is altijd gezellig met hem in de auto. Ik ging elke keer met plezier naar mijn rijles en heb veel geleerd!

Carine

Wat een top rijschool! Niet te lang bezig geweest met rijlessen en ook nog eens in 1x geslaagd! Mike (de rijinstructeur) stelt je erg op je gemak en tijdens het rijden was het altijd erg gezellig. Naast de leuke en gezellige gesprekken gaf hij ook keer op keer duidelijk aan wat wel goed ging en wat nog beter kon. Hij gaf vaak complimentje over wat goed ging, wat mij tijdens het rijden veel zelfvertrouwen gaf. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze voor rijschool Benson, echt een aanrader!
Quincy

Mike helpt je goed met voorbereiden op je examen. super chille instructeur sowieso een aanrader
Terrence

Mike is 1 van de beste, in minder een maand heeft hij mij alles aangeleerd. Mijn ervaring bij rijschool Benson is 10/10 niks om over te klagen en echt een aanrader!
Victoria

Vanaf het moment dat ik begonnen te lessen bij Mike, voelde ik mij meteen op mijn gemak. Mede door de manier waarop hij les geeft, maar ook om de sfeer die hij creëert in de auto. De combinatie van zijn persoonlijkheid en zijn kunnen, maken hem een TOP rij instructeur! Ik raad hem vol trots (en van harte) aan bij mijn persoonlijke omgeving!
Oliver

Ik ben weliswaar pas na 3 keer geslaagd, maar dat doet niets af aan wat een klasse instructeur hij is. Hij en wil je graag efficiënt klaar wil maken voor je examen en hij heeft me ondanks de situatie omtrent covid op uitstekende wijs geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Rijschool Benson is dus zeker een aanrader!
Grace

Fijne rijlessen vanaf het begin gehad. Feedback kreeg je gelijk zodat je het gelijk kan verbeteren waardoor ik alles in 1x gehaald heb. Echt een aanrader om bij Mike te lessen! Ook nog alles goed geregeld!
Lisanne

In 1x geslaagd dankzij Mike! De lessen bij Mike zijn heel leerzaam en heel gezellig. Mike weet je goed te coachen en gerust te stellen. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt Mike!
Quincy

Ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen en dat door Mike. Hij geeft duidelijk aan wat je beter kan doen tijdens de rijlessen en waar je goed op moet letten. Hij legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je als je iets niet snapt.
Dus sowieso aanrader om bij Benson rijlessen te nemen!!!
Tess

Ik ben een tijdje terug in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! de lessen waren top. Mike begeleid je goed waardoor je zeker voorbereid je examen kan doen.
ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!! echt een aanrader!
heel erg bedankt Mike
Eva

De rijlessen bij Mike waren altijd heel gezellig en vooral heel erg leerzaam. Hij legt alles goed en duidelijk uit en stelt je erg op je gemak. Hij zorgde dat je goed voorbereid naar het examen ging. Ook verliep de communicatie over de planning erg goed. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, zeker een aanrader!
Elisa

In één keer geslaagd, dankzij Mike. Hij is een ontzettend goede begeleider in het leren rijden. Hij is geduldig, vriendelijk en behulpzaam. Al vanaf het begin waren de lessen elke keer weer gezellig en nuttig. Alleen maar pluspunten!
Quin

Ik heb de lessen bij Mike als erg leuk en leerzaam ervaren, vanaf het eerste moment een goeie connectie met hem en dat zorde ervoor dat ik me comfortabel voelde met hem naast me. Zeker een aander!
Anna-sophie

Vanaf moment één voelde ik me heel erg op mijn gemak bij deze rijschool. Mike is heel geduldig en legt altijd heel rustig uit wat goed gaat en wat niet, daardoor waren de lessen altijd heel fijn. Ook was het altijd gezellig en hebben we veel gelachen, dus zeker een aanrader!
Imar

top rijschool!
zeker een aanrader.

Charlie

Enorm blij dat ik zowel mijn TTT als mijn examen in een keer heb gehaald! Ik voelde mij al gelijk op mijn gemak bij Mike bij de proefles! Kortom, een top rijschool! Een aanrader!

Ryan

Was eerder niet gelukt bij een ander bedrijf toen na goede reviews te hebben gehoord en gezien bij deze rijschool uitgekomen… Zeker een aanrader. Top vent en denkt ook met je mee!

Sharn

Met Mike fijne rijlessen gehad. Sinds les één een chille vibe tijdens de lessen. Communicatie altijd snel en fijn. Alles wat je weten moet wordt super uitgelegd op jouw tempo. Mike houdt rekening met je zwakke punten en helpt om die te verbeteren. Hierdoor ben ik 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Nogmaals bedankt Mike!

Sharon

ik ben begonnen bij een andere rijschool,maar wegens omstandigheden ben ik gestopt. en begonnen bij mike. ik heb in een hele korte tijd veel meer geleerd dan bij de rijschool hiervoor. ik ben mike enorm dankbaar voor de gezellige en leerzame lessen. Mike heeft enorm veel geduld zelfs bij het maken van steeds dezelfde fouten. de communicatie verloopt goed. je weet ver van te voren wanneer je moet rijlessen.

nogmaals bedankt!

Retchie

Rijschool Benson is een hele goede rijschool, ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen! hele chille meneer, legt alles op een goede manier uit en helpt je verder naar je praktijkexamen net zoals ie bij mij heeft gedaan. En ik ben in 1x geslaagd!

Immanuella

Mike is echt een hele lieve instructeur, ik heb altijd hele gezellige lessen met hem gehad. We hebben veel gelachen. Hij heeft altijd veel geduld met mij gehad ondanks ik vaak dezelfde fouten maakte. De planning was altijd duidelijk en hij was altijd op tijd. Duidelijke communicatie, professioneel en super aardig zijn de perfecte woorden om rijschool Benson te beschrijven. Ik ga de gezellige lessen zeker missen en voor iedereen die nog zal beginnen: veel succes , met Mike als instructeur ga je zeker slagen!!!

Demi

Dankzij het geduld en de goede lessen van deze rijschool in 1 x mogen slagen voor mijn rijbewijs. Super goede rij instructeur die je altijd erg op je gemak stelt.
Bedankt voor de goede lessen!! 🙂

Mabel

De lessen met Mike waren gezellig, leerzaam en relaxt. Goede communicatie over de beschikbaarheid en wat er van je verwacht wordt. Leuke gesprekken, fijne sfeer en duidelijke doelen; Je rijbewijs halen in de tijd die jij nodig hebt! Rijschool Benson is zeker een aanrader!

Imke

echt onwijs genoten van al je rijlessen! Je wist me elke keer weer op m’n gemak te stellen, en door jou geduld en tijd heb ik eindelijk mijn rijbewijs in the pocket! Dankjewel Mike! 😊

Wesley

Superfijne Instructeur die je goed op weg helpt om je rijbewijs te halen!

Neal

Mike is de chilste persoon om bij te lessen. Hij heeft mij met alles goed geholpen zodat ik nu ook me rijbewijs heb. Bedankt Mike. Een aanrader !

Johan

Mike is een fijne, rustige en gezellige instructeur die je goed klaarstoomt voor het solo rijden. Zelfs een hardleerse oude bok als ik wist in een keer te slagen voor zijn examen. Gouden tip, doe de tussentijdse toets!

Esther
Rijschool Benson is zeker een aanrader! Hele fijne lessen gehad van Mike. Hij is heel rustig en weet je goed op je gemak te stellen. Hij bereidt je daarnaast heel goed voor op het examen, door veel verschillende verkeerssituaties op te zoeken. Dankzij hem in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen!
Floris

Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier te gaan rijden. Mike is een instructeur die je duidelijk zegt wat er nog beter kan, en je hier op een positieve manier doorheen leidt.
Daarnaast zijn de lessen ook altijd gewoon gezellig.

Batuhan

Mike is sws chillste intructeur . Duidelijk met alles. En ware gewoon top lessen thx mike !
David

Rijschool Benson is zeker een aanrader!!

Een hele chille rij instructeur die je goed helpt om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Ik heb mijn tussentijdse toets en praktijk examen in één keer gehaald en dat door zijn goeie hulp. Als je een rijschool zoekt dan bij bij Benson op het juiste adres!

 

Immanuel

Rijschool Benson, een erg goede rijschool met een uitstekende instructeur. Helpt je goed met de zwakkere punten en zet je in je eigen kracht. Hij haalt het beste uit je en doet het met volle passie. Ik heb mijn tussentijdse en praktijkexamen in 1 keer gehaald. Geen klachten en een prima service. Is altijd op tijd en gaat goed met de leerling om. Petje af Mike

 

Preston

Thx Mike!

 

Kaan

Echt een topper rijinstructeur. Ik heb altijd gezellige ritten gemaakt met Mike. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Zeker een aanrader om bij rijschool Benson!

 

Alex

Overgestapt van rijschool IQ-drive naar Mike Benson. Wat een verschil, gelijk geholpen, goede kwaliteit lessen en het aller beste Mike is altijd rustig en chil naast je in de auto. Dit geeft een erg fijne gevoel als je als leerling in de auto rijdt en tevens geeft hij je goeie tips om op een veilige en goede manier auto te kunnen rijden.
Als je een goede rijschool in Lelystad zoekt is dit zeker een aanrader!!

 

Selina

Zeker een aanrader!!
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs in een korte tijd dat allemaal dankzij Mike. Mike geeft je de juiste uitleg en de feedback dat je goed voorbereid het examen in gaat. DANKJEWEL MIKE!!!

 

Natasha

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Mike weet goed wat hij doet en stelt je erg op je gemak daarnaast zorgt hij voor een goeie voorbereiding op het examen.

Geweldige rijschool! Zeker een aanrader! 🎉

 

D’Angelo

Hele goeie rijschool niks te klagen zeker een aanrader!

 

Phu

Door Mike ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs.
Hij legt het duidelijk uit en weet precies wat je nodig hebt, in vergelijking met de grote branche die je geld afpakt. Ik heb veel geleerd van Mike en ik ben blij dat ik ben overgestapt. Als je nog een rijinstructeur zoekt, zou ik zeker Benson aanraden!

 

Samet

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Mike. Beste rijschool en hele fijne sfeer in de auto, instructeur is super chill en komt altijd op tijd bij je aan om je op te halen. Dankjewel voor je leuke lessen Mike. Veel succes in de toekomst!

 

Charo

hele goede rijschool, heel gezellig maar ook zeker productieve lessen, een echte aanrader!!!!!

 

Anoek

Een super rijschool!

Deze week examen gedaan en in 1 x geslaagd! Mike (de rijinstructeur) neemt onder andere de tijd voor je, weet precies wat het CBR van je verlangt, legt situaties exact uit en is een hele gezellige en rustige instructeur! Geen twijfel over mogelijk Benson is de beste rijschool. Nogmaals bedankt Mike ik ga de rijlessen zeker missen!

 

Ismael


Een TOP rijschool! Het waren fijne lessen en zeer leerzaam. Ik heb het geprobeerd bij een andere rijschool maar door Mike werd het slagen appeltje eitje. Ik ben volledig klaargestoomd voor mijn praktijkexamen en ben overal op voorbereid. Er werd altijd rekening gehouden omtrent het plannen en of ik klaar was voor de examens etc. Ook de langere lessen is vergeleken andere rijscholen echt een aanrader, waar je bij anderen met meerdere leerlingen naar bijv. Emmeloord gaat, ben je bij rijschool Benson alleen, waardoor er meer aandacht aan je wordt besteedt en je meer kan doen per les.

Kortom: Rijschool Benson is zeker een aanrader!

Lorenzo


Afgelopen Dinsdag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Top Rijschool, Mike geeft je de juiste uitleg die je nodig hebt.
blijft rustig en neemt de tijd.
Daarnaast geeft hij je de juiste feedback die nodig is.
richting het eindexamen.
#aanrader!

Jamile

Begeleiding top vanaf dag 1 laat Mike je zien wat er gaat gebeuren van A tot Z. Afspraak gerelateerd en plant afspraken snel in gelukkig (op niveau).
Heel comfortabel voelde ik me dank voor alles Mike!
Naoufal

Super rijschool.
In 1x geslaagd bij deze rijschool. De rijlessen waren top! Goede balans van gezelligheid tijdens de leerzame lessen. Goede feedback en en er wordt goed uitgelegd wat er beter kan, zodat je begrijpt hoe je de situatie beter kon aanpakken. Ook is de instructeur altijd op tijd!
Kortom top rijschool! Ik raad u zeker aan om even en proefles in te plannen, u zult er geen spijt van hebben!
Redmar

Super goed begeleid tot het behalen van m’n rijbewijs🔥. Dankjewel Mike ga je rijlessen zeker missen. En ga zo door! Goeie uitstraling en zelfverzekerde ondernemende rij-instructeur.
Chiara

Beste rijschool! In 1x geslaagd binnen 3 maanden! Een instructeur die relaxt is en je op je gemak stelt. Super fijn! Hij leert je de juiste tips en tricks en brengt jou naar het juiste niveau. Je wordt zeker goed voorbereid op het examen! En niet te vergeten altijd met veel plezier gaan lessen! Maar ik zou zeggen ervaar het zelf, dus plan die proefles in 😉 Mike, topper dat je bent! Voor eeuwig dankbaar!
Sharan

Super bedankt Mike! Rijsschool Benson is flexibel met het plannen van de lesuren.
Daarnaast weet Mike precies wat er nog gedaan moet worden om te slagen voor het examen.
Dyma

Een hele fijne rijschool met een goede instructeur, neemt de tijd om dingen uit te leggen en je daadwerkelijk te verbeteren. Dankzij Mike ben ik in één keer geslaagd!
Mustafa

Top rijschool! Dankzij Mike heb ik in één keer mijn rijbewijs gekregen. Je wordt uitstekend voorbereid op je examen met elke les veel aandacht op verbeteringen en tips en bovendien een super chille instructeur.
Aanrader voor iedereen.
Junior

beste rijschool in lelystad, altijd een goeie sfeer tijdens de les!
Bo

Top rij instructeur! Altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen en een rustige en duidelijke manier van uitleggen. Door al zijn geduld is het toch maar gelukt om vlot te slagen. Bedankt!
Ihan

Na verschillende rijscholen gehad te hebben ben ik uiteindelijk in 1x geslaagd bij rijschoolbenson!
Beste rijschool in lelystad en omgeving
Matthew

Enorm bedankt ik heb een leuke tijd met je gehad het was erg gezellig en tegelijk heb ik veel geleerd thanks..
Yusuf

Met Mike’s hulp in 1 x geslaagd.
Dankjewel voor de leuke lessen Mike.
Dave

In één keer GESLAAGD!!! Met deze mooie instructeur Mike hebben we het samen gedaan.
Bij Mike had ik gelijk een geweldige gevoel gekregen vergeleken met andere rijscholen die ik had uitgeprobeerd.
Ik vond het erg gezellig, ik kon al mijn vragen kwijt en meest belangrijkste ik leerde het autorijden zeer vlot en op de correcte manier bij Rijschool Benson!
Sippora

Rijschool Benson is een fijne rijschool. Mike heeft heel veel geduld en ook nog vriendelijk. Top communicatie fijne lesauto om in te rijden. Mike biedt leuke en leerzame lessen.
Fabian Volk

Gisteren ben ik in één keer gelaagd dankzij deze super toffe rijschool en rij instructeur Mike!! Ik raad het 100% aan!!
Desi

Bij rijschool Benson heb ik geleerd om te gaan met mijn faalangst en vooruit te kijken in het verkeer. Ik voelde me op mijn gemak en het was altijd gezellig in de auto!

Stef

Hee mike, nogmaals heel erg bedankt voor je geduld… je bent een gezellige, geduldige rijinstructeur en legt alles goed uit. Ik had geen betere kunnen wensen!

Yassine

Na een minder goede ervaring bij een andere rijschool, heb ik contact opgenomen met rijschool Benson. Vanaf het begin was er gelijk een chille sfeer en ook de lessen waren duidelijk ingepland waardoor het niet land duurde voor ik hem had gehaald. Tijdens de lessen kun je lachen met Mike, maar het blijft wel serieus waardoor je elke les heel veel leert. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, zeker een aanrader!

Amory Boelijn

Geslaagde Rijles Leerling Benson

Goeie rijschool flexibele tijden rij instructeur legt alles goed en duidelijk uit heb mijn rijbewijs snel kunnen halen door de rijschool.

Amory Boelijn

Delano Damming

Geslaagde Rijles Leerling Benson

Bij rijschool Benson ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Dit komt denk ik door de goede duidelijke uitleg, en omdat hij goed begrijpt hoe je met elke doelgroep moet omgaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en geen les met tegenzin gehad gelukkig. Echt een aanrader als je duidelijkheid heb en weet waar je op je examen aan toe bent. Perfecte voorbereiding! En ik heb gemerkt dat een goede voorbereiding meer dan de helft is💪🏼 thanks topper!

Delano Damming

Arnold Palmer

Geslaagde Rijles Leerling Benson

Mike is een top rij instructeur. Hij is geduldig, punctueel en makkelijk in omgang. De lessen zijn goed ingepland, waardoor ik in slechts twee maanden (in één keer) mijn rijbewijs heb kunnen halen. Hij is geen moeilijk persoon. Is er iets dat je vaker wil oefenen? Vraag het.

Er was twijfel bij mij over het nemen van de tussentijdse toets. Mike heeft mij overgehaald het wel te doen en ik ben blij dat ik heb geluisterd. De tussentijdse toets is een reflectie van hoe een echt rijexamen eruit kan zien. Iets meer geld, maar zeker een aanrader.

Jenkini Brunswijk

met trots kan ik zegggen dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen bij …….!🎉🎉zijn methode van leren is zo makkelijk te begrijpen, dus als ik het kan halen kan jij het ook. ik raad deze man zeker aan.

Daphne Pompies

Goeie rijschool, alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ik kijk terug op een leerzame periode. Groetjes Daphne.

Fiona Weijenbarg

Hele fijne, rustige en aardige instructeur. Je leert alles snel en alles wordt duidelijk uitgelegd. in 30 uur in Emmeloord mijn examen gehaald!

Mitchell Campbell

Leuke lessen en goede sfeer in de auto maar toch ook heel leerzaam heb daardoor motivatie gekregen om mijn rijbewijs te halen en heb het ook heel snel gehaald daardoor thanks voor alles man.

Ribana Van Scherpenzeel

Yesss!!! Het is ons gelukt!!!

Door veel geduld, het vertrouwen en de juiste begeleiding heb ik gewonnen van de faalangst.
Ontzettend dankbaar voor alle rust die Mike als instructeur uitstraalt

Melissa

Best wel snel mijn rijbewijs gehaald door de leuke en leerzame lessen .Er word goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen dat je alles op je eigen tempo kunt leren. Mike bedankt voor de lessen!

Kayan

Ik wilde zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Daarvoor was ik op zoek naar een goede, betrouwbaar en professionele rijschool. Op Internet ben ik op zoek gegaan en kwam al snel bij de Benson uit. Ik Heb me meteen ingeschreven voor een proefles. Na een uur had ik ik al reactie.

Tamara de Jong

Bedankt voor de leuke lessen, Mike. Je hebt mij altijd op mijn gemak gesteld en daar kreeg ik vertrouwen van. Na jaren lang niet meer te hebben gereden durf ik eindelijk weer de weg op. En ohja, nog bedankt voor je eindeloze geduld haha. Groetjes Tamara

Roderik

Met veel plezier hier gelest en uiteindelijk vrij snel mijn rijbewijs gehaald. Instructeur Mike helpt en leert je alles op een heel relaxte manier waardoor je zelf ook altijd rustig en met vertrouwen in de auto zit. Ik kan iedereen Rijschool Benson sterk aanbevelen!

Ook een review achterlaten?
Stuur ons een mail!