Bij wie zit jij de aankomende weken in de auto?

Onze Rijinstructeur

Mike Berndsen een jonge spontane ondernemer uit Lelystad. Hij kent Lelystad erg goed en zo rijden jullie heel Lelystad en Flevoland door, op naar je rijbewijs.

“Ik ben altijd gemotiveerd om het beste uit de dag te halen. Ik ben rustig van mezelf en zo handel ik ook in stressvolle situaties. Ik ben communicatief sterk en makkelijk in omgang hierdoor kan ik jou goed instrueren en opleiden en zorg ik dat je rustig in de auto zit.”

“Ik heb inmiddels veel rijervaring en ervaring met jongeren. Ik pas de nieuwste en modernste methodes toe die een vereiste zijn voor een succesvolle opleiding richting jouw rijbewijs! Ik volg en vind het interessant om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen welke er zijn op het gebied van training en opleiding om zo mijn aanbod als opleider en instructeur zo up-to-date mogelijk te houden.”

Samen werken jullie stap voor stap om zo tot een mooi eindresultaat te komen en uiteindelijk te slagen voor het rijbewijs.

Heb je vragen of zou je graag een keer een proefles proberen neem dan gerust contact op. Om rustig en relaxed in de auto te zitten is het belangrijk dat alles samen wordt afgestemd en dat jij weet waar je aan toe bent. Aarzel niet en neem contact op!

Rijschool Benson